Pikaluotto

Ota halpa ja helppo pikaluotto netistä! Me autamme sinua löytämään sinulle parhaiten sopivan pikalainan – ja nopeasti!

Pikalaina (tietoa)

Mikä On Pikaluotto?

Pikalaina tai pikavippi on lyhytaikainen, yleensä noin 100-1000 euron suuruinen laina, joka lainataan muutaman viikon tai kuukauden ajaksi. Pikalaina ja pikavipit saivat alkunsa yhdysvalloissa, ja ne ovat rantauteneet suomeen viimeisen viiden vuoden aikana. Pikalaina otetaan nopeaan rahantarpeeseen sen iskiessä tai esimerkiksi lomalla käyttämiseen. Isomman lainan voi myös hakea esim. keittiöremonttiin. Pikalainat ovat hyödyllisiä molemmille lainan osapuolille, sillä pankista lainaaminen ei aina ole mahdollista tai edes läytännölistä. Tämän lisäksi pikalainat ovat myös nopeita, parhaimmillaan saat rahat tilillesi jopa alle kymmenen minuutin. Tämä johtuu siitä, että pikalainapaikat eivät vaadi yleensä mitään takaajia tai vakuuksia lainaansa.

Yleisin pikalainamäärä on tutkimusten mukaan 200 euroa, ja maksuaika on tämänsuuruisissa lainoissa kaikista tavallisimmin noin 30 päivää.

Suomessa on jo miltei 200 ero pikavippipaikkaa, ja määrä kasvaa jatkuvasti. Niimpä on tärkeää tietää, mitkä ovat edullisimmat ja luotettavimmat pikalaina ja pikavippiyritykset ja mistä hakea pikalainaa helpoiten ilman huijatuksi tulemista, koska pikalainojen korkoprosentit vaihtelevat huomattavan paljon aina noin 500% vuosikoroista pahimmillaan jopa 4500 prosenttiin. Myös maksuajat, asiakaspalvelu sekä ikärajat vaihtelevat melko paljon.

Löydät tältä sivulta tiedot siitä, mitkä ovat parhaimpia pikalaina ja vippipaikkoja Suomessa. Olemme tutkineet ja tiedämme lähes kaiken suomalaisesta pikavippialasta, ja sivua kirjoittaa ihminen, joka on ollut bisneksessä mukana melkein sen alusta lähtien Suomessa (eli siis minä…), joten voitte luottaa asiantuntevuuteen ja siihen, että emme vain mainosta sitä lainantarjoajaa, joka yksinkertaisesti maksaa eniten, niin kuin monet muut pikalainavertailut näyttävät valitettavasti tekevän.

 Sivustolta löydät (tulet löytämään) vertailun, jossa vertailemme kaikki parhaat pikalainat. Sen lisäksi löydät täältä arvosteluja ja rehellisiä kuvauksia ja kokemuksia eri pikalainoista ja niiden tarjoajista.

Pienien pikalainojen lisäksi vähän suuremmat (1000-10000) lainojen tarjoavat tullaan laittamaan paremmuusjärjestykseen. Tämänkaltaisissa lainoissa on tyypillisesti paljon pidempi maksuaika kuin pikalainoissa, ja näin ollen myös pakostakin pienempi vuosikorko, joka vaihtelee noin kymmenestä aina neljäänkymmeneen prosenttiin. Parhaat lainantarjoajat lainaavat lainaaa siis jopa yhtä halvalla kuin pankit!

Käytä siis pikalaina-nettisivuamme, niin säästät parhaimmillaan jopa satoja euroja vuodessa!

 

Post a Response